Hormonelt

Zonekilden

Massage-Zoneterapi-Akupunktur-Vægttab.

Klimakteriet/ PMS


Klimakteriet (overgangalderen) kan være undervejs i lang tid. Blødning kan enten blive meget svagere eller meget kraftigere. Hvis man bløder så kraftigt, at det føles som en sygdom og eventuelt giver anledning til sygedage, kan man få foretaget en udskrabning. Det er ikke noget stort indgreb, og det hjælper i en periode.


Når kønshormonet er ved at blive mindre, sker der forandringer i kroppen. Det mest omtalte er hedeture. Som altid i livet er disse hedeture ikke ligeligt fordelt. Nogle mærker dem kun ganske svagt, andre er nødt til at skifte bluse, og kommer anfaldet om natten, må man op og skifte både nattøj og sengetøj.


Det kan også gå ud over slimhinderne i skeden, de tørrer ind, og dette kan give anledning til hyppig infektion i skeden, blæren og underlivet.


Symptomer:


Hjertebanken, hedeture, vægtproblemer, søvnløshed. Afkalkning af knoglerne, psykiske problemer, depressioner. Tørre slimhinder, træthed, kløe og svie i skeden., rødme af ansigt og hals, svedudbrud, hovedpine,


PMS 


PMS står for præmenstruelt syndrom.


Det er en samlet betegnelse for de psykiske gener en del kvinder har 7-10 dage op til deres menstruation, og som tilsyneladende ikke kan forebygges. Man kan f. eks blive irritabel, træt, uoplagt og få hovedpine. Kroppen ”samler vand”, så tøj, der ellers sidder godt, nu strammer. Man ved ikke hvorfor nogle får det, og andre ikke. Derfor kan PMS også være svært at behandle.Hos nogle hjælper det at tage p-piller, andre kan have gavn af vanddrivende midler, og andre former for hormonbehandling kan måske også hjælpe. Men der er dog ikke nogle nemme eller effektive midler mod PMS, og derfor ser mange kvinder sig om efter alternative metoder som f. eks zoneterapi, akupunktur og lignende.


    I Forsiden I

Indehaver/ RAB.Behandler.

Pia Andersen


Zonekilden

Tranegilde Strandvej 41

2635 Ishøj / Danmark


Tlf. 2442 8586

kontakt@zonekilden.dk


CVR. 31191742


Akupunktur for


  • Muskelsmerter
  • Sukkertrang
  • Vægttab
  • Rygestop
  • Hovedpine


Pr. behandling 275,-kr


Pensionistpriser/ studerende

200,-kr

  83836