Vitaminer

Zonekilden

Massage-Zoneterapi-Akupunktur-Vægttab.

Symptomer og årsager på vitaminmangel.

 

Symptomerne på underskud.

Det er alt fra allergi, hukommelsesbesvær, hyperaktivitet, svimmelhed, infektioner, forkølelser, insektbid, ja, til alt det vi går og døjer med i dagligdagen.

De enkelte vitaminer og kosten hvor de findes. Samt symptomer på vitaminmangel, kan du finde under de forskellige vitaminer neden for her.

 

Årsager. Vi kan ikke leve uden vitaminer og mineraler og bestemte olier.

Hver en celle i vores krop er afhængig af den rette mængde vitaminer mm.

 

Nervesystemet, hormonsystemet, fordøjelsessystemet, immunforsvar, forplantningssystemet, muskler, knogler, led, øjne, hår, hud, tænder, lugtesans, smagssans. Og sådan kunne jeg blive ved, hele vores krop bliver påvirket ved underskud af enten vitaminer, mineraler, eller essentielle olier.

 

Lad os tage udgangspunkt i en bil. En bil har brug for benzin, vand, olie, og vedligeholdelse. Kommer den i underskud, brænder den sammen, går i stå, eller koger over. Og sjovt nok går det helt galt hvis man putter sukker derned hvor bilen normalt får sin energi fra, nemlig benzintanken (bilens vitamin depot).

 

Men pudsigt nok har sukker en stor andel i mange sygdomme.

Nyere forskning har vist, at sukkeret har overtaget de receptorer der normalt tilhører C-vitaminet. Disse receptorer har til opgave at fører C-vitaminet ind i cellen, så kroppen kan optage, og forbruge C-vitaminet.

Men mere om det under C-vitamin.

 

Vigtig er det også at huske at nogle vitaminer er fedtopløselige, og nogle vitaminer er vandopløselige. Nogle vitaminer deponeres i kroppen, andre forsvinder hurtigt ud af kroppen. Nogle vitaminer optages bedre hvis et andet vitamin er tilstede. Nogle vitaminer må ikke indtages i større doser, hvis man får blodfortyndede medicin. f.eks.. E-vitamin.

 

Det er klart, at man skal være varsom med at indtage vitaminer. Alt med måde, og i rette doser.

 

Ved psykisk/fysisk stress, er der specielt to vitamingrupper der meget hurtigt forsvinder ud af kroppen, og da vi i forvejen ikke danner disse vitaminer selv, er vi derfor meget afhængige af en kost hvor disse vitaminer indgår. Her er der tale om B vitamin og C vitamin.


A Vitamin    B Vitamin  C Vitamin  D Vitamin  E Vitamin


Indehaver/ RAB.Behandler.

Pia Andersen


Zonekilden

Tranegilde Strandvej 41

2635 Ishøj / Danmark


Tlf. 2442 8586

kontakt@zonekilden.dk


CVR. 31191742


Akupunktur for


  • Muskelsmerter
  • Sukkertrang
  • Vægttab
  • Rygestop
  • Hovedpine


Pr. behandling 275,-kr


Pensionistpriser/ studerende

200,-kr

  83836